Damaru maakt zich op voor Online Televisie

De populaire Surinaamse artiest Damaru werkt aan een nieuw project. In gesprek met Dagblad Suriname geeft de artiest aan dat hij gaat starten met Online Televisie. Het geheel zal gebeuren via Facebook. De testuitzending zal in de laatste week van september plaatsvinden. Damaru geeft verder ook aan dat hij hierover een interview zal afstaan aan Borger Breeveld. In ‘My Story’ zal de artiest openhartig praten over zijn carrière, alsook over zijn ups en downs.

Damaru, Dino Orpheo Canterburg heeft tal van hits op zijn naam staan. Enkele van de hits zijn, ‘Yu na mi engel’ (Je bent mijn engel), ‘Hey baby’ en ‘Sranang Koningin’. De zanger heeft zijn doorbraak gemaakt met het nummer ‘Mi rowsu’ (Tuintje in mijn hart).

De zanger is afkomstig uit Latour. Al jong begon hij met zingen in een kaskawi groep genaamd Lava Boys. De naam Damaru heeft hij ontleend aan zijn idool Tupac Shakur, “Amaru”, die hij combineerde met de letter D van zijn naam.

De veelzijdige artiest doet zoals bekend, meer dan zingen. In 2008 was hij te bewonderen in de film Mi rowsu – The movie. Voor dit jaar maakt hij zich, zoals eerder gesteld, op voor de Online Televisie.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: