SASRA belooft meer producties

Het Surinaamse populaire team SASRA is ondanks de huidige situatie rond COVID 19 heel actief bezig. Dagblad Suriname verneemt het volgende betreffende SASRA. Zij hebben het reeds eerder aangegeven; “SASRA is aan”! Ze hebben een heleboel producties lopen. Er is heel wat onderweg. Muziek, Sasra fun, films en leuke programma’s geproduceerd door SASRA.

Het is opmerkelijk voor het team dat het moeilijk gaat met promotie in Suriname omdat Surinamers hun eigen artiesten niet gemakkelijk ondersteunen. Zodoende hebben ze het idee gehad dit te laten delen voor iets. Ze zijn begonnen met beltegoed ter waarde van SRD 100 maar hebben andere leuke gifts zoals Shirts, mokjes, Photoshoots en nog veel meer. Voor meer informatie over hoe men kan winnen zegt het team, ‘volg ons in de komende tijd op facebook en you tube. Inmiddels zit het team ook op tiktok onder de naam Sasra Official.

SASRA vraagt de Surinaamse samenleving om alle Surinaamse artiesten te ondersteunen. De support is volgens het team nodig om internationaal te kunnen gaan.

Videoclip ‘Mr. Lova’

Het winnen van het beltegoed heeft te maken met de videoclip ‘Mr. Lova’. AJ Sasra geeft aan: de clip is tot stand gekomen nadat we een beat beluisterden in de studio en Tigri de refrein daarop zong. Wij vonden het mooi klinken en hebben er gelijk werk van gemaakt. Het is een oud Bollywood nummer dat we ons eigen hebben gemaakt. Tigri wist dit tot een “Masterpiece” te maken met zijn film en editing skills. Het nummer is gedaan door de leden AJ, Tigri, wolf en Milaya. We mochten de videoclip opnemen in de nieuwe club van Prako. Het was moeilijk aangezien we zitten met de coronavirus situatie. Maar we hebben de maatregelen in acht genomen en de opnames kunnen doen. Het is moeilijker om de opnames te doen in deze tijd. We hebben andere dingen in mind maar moeten ons nu aanpassen. Wij bedanken al onze sponsors voor ondersteuning in deze zware tijd. Sasra is nog lang niet klaar. Wij beloven door te gaan met onze producties. Ik zeg het weer…Sasra is aan! aldus AJ Sasra

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: