Artiest Definio Noordzee lanceert videoclip op jaardag

Een van de artiesten in de muziek scene is Definio Noordzee. Hij viert vandaag zijn 30ste jaardag tevens lanceert de artiest een freestyle videoclip genaamd ” Next Level ”. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Noordzee.  ‘Iedereen moet naar een volgend niveau gaan, je mag nooit op één plek blijven omdat het je kan tegenhouden. Ik heb op verschillende gebieden in mijn leven, van niveau één naar niveau twee kunnen gaan en ik ben God dankbaar, zonder hem zou ik de berg niet kunnen beklimmen. ” Next Level ” is wederom geproduceerd door Clayton Juel. Hij produceert vanaf dag één mijn muziek. Hij is weer creatief geweest. De planning is in de toekomst veel nummers uitbrengen, dus kijken jullie uit naar mij” aldus de zanger.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: