Ten onrechte verleende dispensatie McDonald’s Suriname ingetrokken

Het Covid Beleidsteam heeft de dispensatie verleend aan McDonald’s ingetrokken. De toestemming was door een fout verleend aan de fastfoodketen, hetgeen het Beleidsteam betreurt, zo meldt de Communicatiedienst Suriname vanochtend, zaterdag 5 september.

Restaurants en andere non-essentiële bedrijven en organisaties kunnen in aanmerking komen voor dispensatie voor onder andere het management, backoffice personeel en/of bewaking- en beveiligingspersoneel.

Om misstanden te voorkomen, doet het Beleidsteam een dringend beroep op het bedrijfsleven en andere non-essentiële organisaties, om alle detailinformatie toe te voegen aan het verzoek voor dispensatie. Indien gedetailleerde informatie ontbreekt dan zal het Beleidsteam het verzoek afwijzen.

Het Covid Beleidsteam ‘bedankt de samenleving voor haar oplettendheid en accuraatheid en spreekt de hoop uit dat met dit bericht elk misverstand is weggenomen’, aldus de Communicatiedienst Suriname. 

Inmiddels heeft McDonald’s via social media laten weten, dat de aangekondigde delivery service op zaterdag 5 en zondag 6 september niet meer zal plaatsvinden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: