Politie gaat tijdens totale lockdown weer streng controleren

Het Korps Politie Suriname maakt bekend, dat zij in verband met de totale lockdown vanaf vandaag, vrijdag 4 september, acht ‘s avonds tot en met maandag 7 september vijf uur ‘s ochtends weer streng op naleving ervan gaat controleren.

Zo gaan agenten weer controles uitvoeren bij de bruggen over de Suriname-, Saramacca-, Nickerie- en Coppenamerivier en over het Saramaccakanaal. Ook wordt de motorsurveillance weer opgevoerd en worden hier en daar mini road blocks opgezet. Alleen personen die een dispensatiebewijs van het NCCR (Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing), Directoraat Nationale Veiligheid en/of Covid-19 Outbreak Managementteam hebben of personen behorende tot de zogenaamde essentiële diensten, die van of naar het werk gaan, zullen doorgelaten worden, zo meldt het korps.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: