Ministeriële delegatie naar Frans-Guyana voor bilateraal overleg

Een forse regeringsdelegatie is vrijdagochtend vertrokken naar Frans-Guyana voor bilateraal onderhoud. De delegatie staat onder leiding van minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking en bestaat verder uit de ministers Kenneth Amoksie van Justitie en Politie, García Emanuels van Regionale Ontwikkeling en Sportzaken, Amar Ramadhin van Volksgezondheid en Krishna Mathoera van Defensie. 

In de delegatie zitten ook luitenant-kolonel Danielle Veira van het Directoraat Nationaal Veiligheid, directeur Miriam Mac Intosh van het ministerie van Buitenlandse Zaken en diverse andere regeringsvertegenwoordigers.

Suriname en Frans-Guyana gaan onder andere praten over de aanpak van gezamenlijke vraagstukken op het gebied van gezondheid en veiligheid, aldus de Communicatiedienst Suriname. 

De delegatie is in Saint Laurent opgevangen door de Franse overheidsdelegatie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: