Lions ondersteunt leerlingen van Saramacca

Lions Club Paramaribo Central,  bijgestaan door Leo Club Gadotjo hebben, in samenwerking met Devina’s Enterprises, aan een groep leerlingen en wel 30 pupillen in totaal, verbonden aan de Brahma Rishi Ashram Vidypeeth in Saramacca, schoolpakketen overhandigd. Dit in het kader van de start van het nieuwe schooljaar op 01 oktober 2020. Volgens de Lions President Glenn Tewari heeft de ashram welke geleid wordt door Swamiji Raghvanand ook dit jaar een beroep gedaan op deze organisatie om de kinderen welke verbonden zijn aan de ashram een steuntje in de rug te geven bij de aankoop van schoolspullen. In deze moeilijke tijd in Suriname hebben de ouders het extra zwaar om  naast de verhoogde prijzen in de winkels voor levensmiddelen ook nog nieuwe schoolkleding en schoolspullen aan te schaffen voor hun kinderen die op 01 oktober 2020 starten met het nieuwe schooljaar. Lions Club Paramaribo Central voelt zich als oudste club in Suriname geroepen om zowel de ouders als de kinderen in het onderwijsproces te ondersteunen bijgestaan door lions-vrienden uit het Surinaams bedrijfsleven. De ontwikkeling van het Surinaams kind in het onderwijsproces is volgens  Lion Glenn Tewari erg belangrijk in de verdere ontwikkeling van land en volk. De Lions werkt samen met haar partners heel graag aan de vorming van het Surinaams kind. Ook het bedrijfsleven dat het momenteel erg zwaar heeft in Suriname mede als gevolg van de covid-19 situatie ( verminderde inkomsten) stelt zich toch nog beschikbaar om waarnodig een extra steun te geven aan het Surinaams kind in het onderwijsproces. Dit stellen de leden van de Lions bijzonder op prijs. De gemeenschap wordt opgeroepen om de lionsprojecten optimaal te ondersteunen omdat zij steeds werken ten voordele van de hulpbehoeftige mens. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: