Lions Club Parwani steunt kindje Jayleyah Jubitana

Lions Club Parwani heeft wederom haar bijdrage geleverd in de strijd tegen kanker bij kinderen. Hieromtrent verneemt de krant volgende: Kindje Jayleyah Jubitana lijdt aan bloedkanker en moet een operatie ondergaan in Columbia. Door een korte inzamelingsactie is het LC Parwani Fellow Nasser Dahoe gelukt een bedrag van USD 1.365,- op te halen bij onze leden, vrienden en familie. Aan dit bedrag is ook nog USD 635,- toegevoegd uit de kas van LC Parwani.

Op zondag 30 augustus is het totaal bedrag ad USD 2.000,- overhandigd aan vader Jubitana ter ondersteuning in de medische kosten voor behandeling van zijn dochtertje. De overhandiging vond plaats door LC Parwani President Rezah Amirkhan in aanwezigheid van de bestuursleden Andre Soeperman, Rezah Abdoelhak, Ronny Oemar en de trekker van deze inzamelingsactie Nasser Dahoe. Zij wensen het kindje Jubitana een succesvolle operatie en een spoedig herstel toe.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: