Danni Minino Lanceert nummer ‘Over’

De Surinaamse artiest Danni Minino heeft afgelopen zaterdag het nummer ‘Over’ gelanceerd. Dagblad Suriname verneemt het volgende in gesprek met Danni. ‘Over’ is een song dat geschreven is door Danni Minino en is tot stand gekomen vanwege alles wat er dagelijks om ons heen gebeurt over een relatie die onduidelijk is. Waar je zelf nog veel vragen over hebt, wat je nog in een relatie wil bereiken met degene van wie jij houdt. In deze moeilijke dagen is het ook nog de vraag of jij en je partner het nog lang  samen met elkaar zullen volhouden en ook zoveel tijd voor elkaar zouden kunnen hebben vanwege alles wat er om ons heen gebeurt welke vooral veel energie en aandacht van ons vergt. Zijn boodschap naar een ieder toe is dan ook : communiceer goed met elkaar, wees eerlijk tegen over elkaar en respecteer elkaars beslissingen; blijf doorzetten en geniet van elkaars aanwezigheid in jouw relatie; zorg ervoor dat je van elke seconde met elkaar geniet van het leven.

Danni Minino is al 3 jaren continue bezig met muziek en heeft altijd ook songs geschreven. ‘Over’ heeft ook een video clip en is te bekijken op you tube. Het nummer is ook te beluisteren via RP The Hot One 89.7FM

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: