55 nieuwe Covid-19 besmettingen

Suriname telt zondag 30 augustus 55 nieuwe Covid-19 patiënten. 82 Personen zijn zondag genezen verklaard, zo is te lezen op de speciale Covid-19 website. 23 Patiënten bevinden zich in Intensive Care Unit’s (ICU’s) van de ziekenhuizen en 158 personen worden in totaal buiten de ICU’s verpleegd. Het aantal mensen dat sinds medio maart positief is verklaard, is de 4.000 voorbij met 4.009 en 3.073 personen zijn genezen verklaard.

Gelet op het dagelijkse aantal besmettingen en daardoor een constante druk op de gezondheidszorg, heeft president Chandrikapersad Santokhi zondagavond nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het hardnekkige virus. Een van de meest ingrijpende maatregelen is het uitbreiden van de lockdown de twee komende weekeinden van vrijdagavond tot en met maandagochtend.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: