‘Radio SRS staat nu ten dienste van het nieuwe bewind’

Radio SRS Suriname, The Power Station, bekend als staatszender, leent zich vanaf vandaag, vrijdag 28 augustus 2020, niet meer voor partijpolitiek. De zender zal niet langer als een spreekbuis voor de NDP dienen, maar als een nationale zender. Dat maakte directeur Guno Ravenberg vandaag in de uitzending bekend.

‘Er waait een nieuwe wind in het land. Wij, SRS, waren gewend om vrolijke programma’s te maken. Wij willen het beste voor het land. Maar, wat niet meer kan bij de SRS is programma’s maken op basis van partijpolitiek. Daar heb ik mij zeker schuldig aan gemaakt en dat ga ik nu corrigeren.’

Ravenberg vervolgt in heldere bewoordingen: ‘Daarom besluit ik ook, dat de SRS vanaf nu volledig ten dienste staat van het nieuwe bewind met een positieve inzet voor de komende tijd. Dit heeft niets te maken met slijmen, maar met een mindshift om Suriname op juiste manier te presenteren. Laten we werken aan een gezond, welvarend Suriname. Het programma ‘Odi, odi’ gaat gewoon door en ik verwacht ook odi odi’s voor de nieuwe machthebbers van ons geliefd Suriname.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: