Politie handhaaft controles bij bruggen en zet ‘mini roadblocks’ op

Het Korps Politie Suriname maakt bekend, dat in verband met ‘total lockdown’ van vanavond, vrijdag 28 augustus, van acht uur tot en met zondag 30 augustus om vijf uur in de ochtend, agenten weer controles uitvoeren bij de bruggen over de Suriname-, Saramacca-, Nickerie- en Coppenamerivier en over het Saramaccakanaal.

Daarnaast wordt gesurveilleerd op motoren en worden zogenoemde ‘mini roadblocks’ opgezet.Alleen personen die een dispensatiebewijs van het NCCR (Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing), Directoraat Nationale Veiligheid en/of Covid-19 Outbreak Managementteam hebben of personen behorende tot de zogenaamde essentiële diensten, die van of naar het werk gaan, zullen doorgelaten worden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: