Politie rectificeert bericht over verongelukte bromfietser

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname bericht vandaag, dat zij donderdag per abuis in een bericht over een dodelijke aanrijding heeft aangegeven, dat de 46-jarige automobilist S.P. over de Indira Gandhiweg reed komende vanuit de richting van de Latourweg; terwijl Shekkar Dassasingh op zijn bromfiets vanuit de tegenovergestelde richting kwam. 

De informatie met betrekking tot de rijrichting van de bromfietser was niet juist, zo meldt het korps nu.

P. en Dassasingh reden over de Indira Gandhiweg en beiden kwamen vanuit de richting Latourweg en reden in de richting van Lelydorp. De automobilist sloeg links af om de Noordpoolweg in te gaan waarbij hij de bromfietser doorkruiste met als gevolg de voor Dassasingh  fatale botsing.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: