Voedselpakketten voor 35 behoeftige gezinnen

Het is nu veel moeilijker geworden dan eerder. De Covid-situatie maakt de financiële situatie knellender voor mensen die hard moeten werken om een bordje eten op tafel te kunnen zetten. Om de mensen die het nu zeer moeilijk hebben te helpen, kwam Rosita Ramphal in samenwerking met Stichting Rumas met het initiatief om een voedselproject op te starten.

Tijdens een gesprek gaf de directeur van de Stichting Rumas, Emmy Hart, aan dat zij afgelopen vrijdag gestart zijn met het project en dat dit 1 keer per maand zal gebeuren. “Ook zal dit project voor de komende maanden voortgezet worden en eventueel uitgebreid worden.” Op die bewuste dag heeft Ramphal in samenwerking met de stichting 35 behoeftige gezinnen een voedselpakket aangeboden ter waarde van ongeveer SRD 400 en een deel kreeg een enveloppe met SRD 200 erbij voor het eventueel betalen van de taxi. Verder zijn ook 20 kinderen blij gemaakt met schooluniformhemden. Tijdens een gesprek gaf Ramphal aan dat zij het niet kan aanzien dat men het moeilijk heeft. “Ik zit dagelijks met een bordje eten op mijn schoot, maar zit elke dag te denken hoe anderen het moeilijk hebben en die het zich niet eens kunnen permitteren. Om een verandering hieraan te brengen, heb ik iets terug gedaan voor mensen die behoeftig zijn.” Ramphal zal in de komende periode in samenwerking werken en kijken waar zij nog een handje mee kan helpen. 

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: