De rijkdommen van de NDP

De bezittingen en rijkdommen van de Nationale Democratische Partij (NDP) verbazen politiekactivist C. Hofwijks. “Ik kan mij niet voorstellen dat een politieke partij in Suriname een miljoenen vermogen heeft kunnen vergaren. De NDP heeft verspreid over heel Suriname kostbare bezittingen, waaronder gebouwen, gronden, bedrijven, zwaar materieel, wagenpark en wat dies meer zij. Alles in overvloed, spiksplinternieuw en van a-kwaliteit.”

Zuurstof van de NDP

“Ik weet niet hoe de NDP aan deze bezittingen is gekomen? Het zou kunnen zijn dat de rijkdom uit landsmiddelen is gehaald. Het moet onderzocht worden. Wanneer wij deze zaken laten liggen, stellen wij de NDP in staat om zich te hergroeperen. Dan geven wij de vijand van het volk zuurstof in overvloed, waardoor zij weer zouden kunnen opveren. Al de middelen die de NDP zich heeft toegeëigend, moeten zoveel als mogelijk worden teruggenomen. De partij wordt geleid dooreen criminele bende die opgeruimd moet worden.”

De regering slaapt

Hofwijks is het ermee eens dat het niemand moet verbazen als al het NDP-pracht en praal niet op naam van de partij staat. “Wij moeten gaan kijken hoe dat alles in elkaar zit. Gezien de werkwijze van de NDP is het niet denkbeeldig dat overheidsmiddelen zijn misbruikt. De regering slaapt. Het mag best wat harder optreden.”

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: