“Pakittow” wil school voor Cabendadorp

“Hoe kan het dat mensen in 2020 nog zonder water moeten leven?”

Stephano Biervliet heeft in totaal reeds 3500 pakketten uitgedeeld aan verschillende hulpbehoevenden. Dit doet hij op eigen initiatief. “Ik ben nu bezig om donaties te verzamelen, ook voor Cabendadorp, want er is bijna niets daar. Er is geen werkgelegenheid en de mensen hebben nauwelijks te eten”, laat Biervliet weten. “Er wonen 200 gezinnen daar, dus ik zorg daar voor 200 voedselpakketten”. Pakittow, zoals de meesten Stephano kennen, zegt dat het niet alleen bij pakketten moet blijven. “En we moeten niet wachten op de overheid, daarom heb ik de Kapitein van het dorp gevraagd of ik een school daar kan neerzetten”. De kinderen moeten nu vroeg opstaan om naar school te gaan. Pakittow zegt dat het hem pijn doet als hij kijkt naar de omstandigheden waarin de mensen wonen. Hoe kan het dat mensen in 2020 nog zonder water moeten leven?”, Vraagt Pakittow. In ieder geval doneert hij deze maand, uiterlijk eerste week van september de 200 pakketten aan de mensen in het dorp. “Er moet ontwikkeling komen”, zegt Pakittow. Hiervoor heeft hij inmiddels ook een stichting opgericht met de naam ‘Charity for one Life’.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: