26 nieuwe Covid-besmettingen en een dode

Het aantal nieuw geregistreerde Covid-19 besmettingen bedraagt woensdagavond 26 augustus 26 en dat waren er dinsdag nog 66. Een daling lijkt zich dus weer in te zetten. Alle cijfers zijn weer op de speciale Covid-19 website geactualiseerd. Een patiënt is overleden aan het virus en dat brengt het aantal doden in totaal op 62.  44 Personen zijn genezen verklaard.

Op Intensive Care Unit’s (ICU) liggen nu 23 personen. 165 Personen liggen buiten de ICU’s in de diverse ziekenhuizen.  Sinds half maart zijn 3.724 personen besmet geraakt met het virus en 2.863 genezen verklaard. Het aantal nieuwe besmettingen van dinsdag duidt dus weer op een stijging van het aantal dagelijkse besmettingen. Minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin zei woensdagmiddag tijdens de persconferentie van het Outbreak Managementteam in de Congreshal, ‘de situatie rond Covid-19 nog in de hand’ te hebben.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: