Politieke doodszonde

“Elkeen is op de een of andere manier aangetast door het wanbestuur van de NDP. De ellende waarin het land moedwillig werd gedompeld, heeft meer dan materiële schade, verschrompeling van de geest, teweeggebracht. Suriname is in haar eer aangetast. De paarse schandvlek heeft veel van een vloek, een kunu die door politieke doodszonde van het ergste soort is, uitgelokt”, kwam naar voren tijdens een dede oso (rouwdienst) onder Coronavirus omstandigheden.

De littekens zijn blijvend

“De NDP-vloek werkt in op de mens, groepen, het volk, de politiek, de maatschappelijke band, de economie, ga zo maar door. Het onheil is ontstaan door NDP-ondeugd, misstappen, misdraging, overtreding, slechte daden en misdaad tegen land en volk terug. Het onheil leidt tot lichamelijk, psychisch en geestelijk letsel, materiële en andere schade. Genezing van het kwaad vraagt om bezweerders, die de juiste behandeling toepassen. Het zal lang duren, een generatie en langer, voordat Suriname voldoende hersteld is om opgelucht te kunnen ademhalen. Opheffing is niet mogelijk. De schadelijke uitwerking, de littekens zullen eeuwig gevoeld worden.”

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: