Partner doodgeschoten ondernemer Shamdath Ragoebir en arbeider aangehouden

De vrouw en een arbeider van de dinsdagavond 11 augustus in de dr. Sophie Redmondstraat doodgeschoten ondernemer Shamdath Ragoebir zijn dinsdag aangehouden en in verzekering gesteld. Dit meldt het Korps Politie Suriname woensdagavond.

De vrouw is aangehouden als verdachte van diefstal of verduistering van een groot geldbedrag in vreemde valuta, een grote partij gouden sieraden en elektronische apparaten; terwijl de arbeider verdacht wordt van medeplichtigheid aan diefstal of verduistering van het geldbedrag, sieraden en apparatuur.De twee verdachten hebben vermoedelijk na de dood van de ondernemer de diefstal of verduistering gepleegd. Nadere informatie volgt, aldus de politie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: