Laatste groet aan ‘Sisa Agie’

Voormalig kaskawi zangeres Agnes Nagi meer bekend als ‘Sisa Agie’ is op dinsdag 25 augustus begeleid naar haar laatste rustplaats te Sanatan Dharm. Met de bijbehorende culturele ceremonieën en  met in achtneming van de Covid maatregelen hebben familie, vrienden en kennissen afscheid kunnen nemen van de zangeres. De laatste groet oftewel afscheid was mogelijk te Stichting uitvaartverzorging Van der Bosch.  

Sisa Agie was populair van het nummer ‘Faluma’. Ze was getroffen door een beroerte en was opgenomen in het zorgcentrum Libi Makandra. In een eerder interview zei zanger Carlos Aaron, dat zij een vrolijke vrouw was die hield van zingen, dol op kinderen was en hield van koken. “Samen waren we lid van muziekformatie Aisa Si. Ze bracht altijd haar eigen nummer. Een van de populaire liederen is ‘Faluma’. Maar haar eerste lied is ‘Tek a doy’. Zij zal voortleven door middel van haar gezongen haar liederen”. ( Foto’s Regillio Derby)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: