18 dc’s geïnstalleerd

Vandaag zijn 18 nieuwe districtscommissarissen geïnstalleerd door de minister van Regionale Ontwikkeling en Sport, Gracia Emanuels. Zij heeft de hoofddeksels van alle 18 dc’s opgedaan. Tijdens de ceremonie waren aanwezig de vicepresident van de Republiek Suriname, Ronnie Brunswijk, de voorzitter van het parlement, Marinus Bee, en de minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi. De districtscommissarissen die zijn beëdigd (in willekeurige volgorde) zijn:

Sherin Bansi-Durga, Widjai Bhola, Melvin Clemens, Fulgence Javinde, Senrita Gobardhan, Josta Lewis, Erwin Linga, Ndepe Dinge, Mohammedsafiek Radjab, Suraksha Sital- Hirasingh, Walter Bojaski, Merilu Sapa, Mohamed Goelaman, Maikel Winter, Clyde Hunswijk, Olivia Dominie, Loetie Mendelzoon en Marlene Joden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: