Dalende trend nieuwe Covid-19 patiënten weer gestopt: 66 besmettingen – Een patiënt overleden

Het aantal nieuw geregistreerde Covid-19 besmettingen bedraagt dinsdag 25 augustus 66 en dat waren er maandag nog 25. Een ingezette daling lijkt dus van korte duur te zijn geweest. Alle cijfers zijn dinsdagavond weer op de speciale Covid-19 website geactualiseerd. Een patiënt is overleden aan het virus en dat brengt het aantal doden in totaal op 61. 60 Personen zijn genezen verklaard.

Op Intensive Care Unit’s (ICU) liggen nu 20 personen. Dat aantal is al een paar weken vrij stabiel. 166 Personen liggen buiten de ICU’s in de diverse ziekenhuizen. Sinds half maart zijn 3.698 personen besmet geraakt met het virus en 2.818 genezen verklaard. Het aantal nieuwe besmettingen van dinsdag duidt dus weer op een stijging van het aantal dagelijkse besmettingen. 

De samenleving zal de opgelegde maatregelen en de avondklok in acht moeten nemen, want dat is met name de manier om het virus in te dammen. Het begint de hoogste tijd te worden, dat iedereen zich dat gaat realiseren. Immers, naast het aantal besmettingen en overleden patiënten, is ook de toenemende druk op de gezondheidssector zorgelijk.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: