Ressortraadsleden Munder nemen tweede brievenbus in gebruik

De ressortraadsleden (rr-leden) van Munder willen zoveel mogelijk de buurtbewoners betrekken en laten participeren bij de opstelling van een goed gedragen ressortplan voor het jaar 2021. Dit geeft Shailesh Ramdin, secretaris en rr-lid van Munder, te kennen aan Dagblad Suriname. “Hiervoor hebben we 2 brievenbussen gesponsord gehad van Building Depot Suriname. De versiering en plaatsing zijn ook pro Deo gedaan door RS Signs en Prints. Deze worden geplaatst op 2 neutrale, makkelijk te vinden op centrale locaties in ressort Munder. De eerste brievenbus is geplaatst op de Swami Wirjanandschool te Munder.”

“De tweede is onlangs in gebruik genomen bij de Pt. Piarelallschool. Door de brievenbussen kunnen de bewoners hun klachten of problemen, maar ook ideeën per brief deponeren. Wegens de Covid-19 pandemie is het moeilijk voor ons op het veld te zijn”, geeft Ramdin aan. “Maar zo kan de buurtbewoner wel een bijdrage leveren naar ons toe. Verder kan men ons ook mailen op [email protected] Eveneens hebben we een FB-page getiteld “RR Leden Munder”. Hier reageren mensen ook. We krijgen ook veel vragen en voorstellen binnen.”

Asad Mushtaq

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: