Inter Moengo Tapoe bereidt zich voor op Concacaf wedstrijden

Landskampioen Inter Moengo Tapoe bereidt zich momenteel voor op de wedstrijden in de Caribbean Club Shield Championship die op 11 september van start gaat in Curaçao. Het team van voorzitter  Ronnie Brunswijk traint al bijkans drie weken. De ploeg is ingedeeld in poule B samen met Metropolitan (Puerto Rico), Santiago de Cuba (Cuba) en Scholar International (Cayman Islands). Alleen de groepwinnar gaat door naar de volgende ronde. Trainer Jozef Joekoe van Inter Moengo Tapoe gaf in een gesprek met Dagblad Suriname aan dat zijn ploeg weer volop in training is. Hij geeft wel toe dat het moeilijk is om te trainen in groepen van 5. Het kan momenteel niet anders, omdat de ploeg zich moet houden aan de veiligheidsmaatregelen die gegeven zijn. De landskampioen vertrekt op 3 september naar Curaçao. De trainer hoopt voor vertrek wel 11 tegen 11 partijvorm te spelen. Trainer Joekoe is positief ingesteld dat zijn ploeg goede prestaties neer zal zetten. Dit omdat de ploeg vorige keer de finale had bereikt in de eerste ronde. De trainer gaf verder aan dat de successen van Robinhood en de national selectie hem ook motiveren. De ploeg uit Moengo is tevens hoofdleverancier van de nationale selectie en in het team zitten er spelers met voldoende ervaring.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: