Covid-19 Preventie Protocol voor trainingsprogramma Natio on hold

De president van de Republiek Suriname, Z.E. Chandrikapersad Santokhi, gaf woensdag in het programma Kaak aan dat de protocolen voor het trainingsprogramma van het nationaal elftal voorlopig on hold zijn. Dit omdat er voor deze twee weken aanpassingen zijn aangebracht aan de Covid-19 maatregelen. De Surinaamse voetballers zijn twee weken terug begonnen aan de voorbereiding op de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijden van oktober. De kwalificatiewedstrijden van het Wereldkampioenschap 2022 in Qatar gaan in de tweede week van oktober van start. Op 7 oktober neemt Suriname het thuis op tegen Cayman Islands. Op 10 oktober speelt Suriname een uitwedstrijd tegen Aruba. De volgende wedstrijd volgt in op vrijdag 13 november thuis tegen Bermuda. De laatste wedstrijd wordt op dinsdag 17 november gespeeld in Canada. De trainingen van de nationale selectie zijn verlopig stopgezet omdat twee internationals positief zijn getest op het coronavirus. Het is nog niet bekend wanneer de training worden hervat.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: