Twee Cubanen aangehouden verdacht van diefstal uit restaurant

De 30-jarige Cubaan G.A. en zijn landgenoot de 45-jarige E. M. zijn in de eerste week van augustus door rechercheurs van de afdeling Recherche Regio Paramaribo aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 

Een restauranthouder had aangifte van ‘gekwalificeerde’ diefstal op het politie bureau Geyersvlijt tegen de beide Cubanen gedaan. Hij had de mannen in dienst genomen om de wacht te houden voor zijn restaurant.

A. en M. hebben goederen uit het restaurant gestolen samen met nog een andere man. Een deel van de gestolen goederen is teruggevonden. De derde man is nog voortvluchtig en wordt opgespoord, zo meldt het Korps Politie Suriname vrijdag 21 augustus.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: