Muziekformatie Hoogspanning met als doel regionaal en internationaal optreden

Een van de huidige Surinaamse muziekgroepen is de Muziekformatie Hoogspanning. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Real Life Entertainment over deze groep. “Hoogspanning bestaat al vanaf 28 oktober 2017. De muziekgroep telt 11 leden. “Hoogspanning” is gestart als Houseband van de NV EBS. Deze formatie onderscheidt zich van de andere groepen vanwege haar verschillende muziekstijlen. Zij mochten buiten de NV EBS optreden bij de Tori- Oso Kawina en Kaseko Festival, Torarica Ballroom, Huisfeestjes en Commerciële events. “Hoogspanning” heeft als doel om ook Regionaal en Internationaal muziek te gaan maken. Hoogspanning heeft drie nummers uitgebracht. De titels van deze nummers zijn : “Siwoh” (met Mw. Lenz in the Lead), “Vensre” (met Mw. Merredith Amelo en Dhr. Jerry Paulus in the Lead) en “Woelig” (met Mw. Merredith Amelo en Dhr. Jerry Paulus in the Lead).

Het idee is ontstaan doordat de OWOS als werknemers organisatie naast de arbeids belangen van de werknemers ook ontspanning onder deze werker propageert. De Bondsvoorzitter, Dhr. Steve Geerlings, heeft de heer Landus die bekend staat om zijn zangtalent benaderd om een muziekformatie te starten. Hoogspanning bestaat uit vier personen die de leiding hebben m.n. Dhr. Steve Geerlings als Manager. Henry Landus als Muzikale leider, mevrouw Merredith Amelo als Algemene leidster en voor Logistiek en mevrouw Lucretia Lenz als Penningmeester. Er is gekozen voor samenwerking met RLE omdat Hoogspanning met het oog op haar doelstellingen, middels samenwerking met RLE zichzelf ziet uitgroeien qua promotie.

De muziekformatie Hoogspanning staat voor gezelligheid en kwaliteit. “Eén keer Hoogspanning altijd ontspanning”, is hun motto. het lijkt ons goed de leden van deze muziekformatie specifiek te noemen met hun functie . Deze zijn: Henry Landus (Zang), Merredith Amelo (Zang),  Jerry Paulus (Zang),  Lucretia Lenz (Zang), Melvin Wijders (Drum), Riolando Pinas (Orgel), Terrence  Rustenberg (Schuiftrombonne), Vincent  Kotzebue (Trompet), Marlon Welzijn (Slaginstrument), Marlon Zoom  (Baseline) en Vincent Creton (Percussie). Aldus Sudhir Binda van Real Life Entertainment die de informatie heeft doorgegeven.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: