Lions Club Paramaribo Central werkt samen en doet schenkingen

Op 18 augustus 2020 heeft Lions Club Paramaribo Central bijgestaan door mej. Shanon Sardjoe en Siegfried Mangal (Nethcar Lines) uit Nederland een partij goederen bestaande uit rolstoelen, rollators, en andere medische verzorgingsartikelen gedoneerd aan het Lands Hospitaal in Paramaribo. Deze schenking heeft volgens lions president Lion Glenn Tewari plaatsgevonden in het kader van de technische samenwerking tussen zijn Lions club en het hospitaal in kwestie. Recentelijk heeft Lions ook voor dit ziekenhuis een triage poli neergezet vanwege de strijd tegen het covid-19 virus. Eerder dit jaar heeft Lions Club Paramaribo Central ook goederen aan dit ziekenhuis alsook aan het Academisch Ziekenhuis en Het RK ziekenhuis geschonken. Middels deze schenkingen geeft Lions ook invulling aan haar missie in Suriname namelijk de hulpbehoeftige mens dienen onder het motto “We Serve”. Volgens Lion Glenn Tewari zullen op korte termijn nog meer goederen uit Nederland arriveren voor de health sector in Suriname. De particuliere sector en andere vrienden van Lions worden opgeroepen om dit project van Lions Club Paramaribo Central te blijven ondersteunen. Wij zijn allen bekend met de status van de health sector in Suriname en Lions probeert middels projecten de technische ondersteuning te bieden in deze sector ten behoeve van de gemeenschap.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: