Salman Khan doet per dag opnamen voor drie promo’s

Toen de landelijke lockdown kwam in maart, was acteur Salman Khan op zijn boerderij in Panvel. Nu is hij een week geleden teruggekeerd voor werkzaamheden. Tijdens zijn verblijf op de boerderij was hij actief op social media. Hij had opnamen gedaan voor de teaser van Bigg Boss 14 in Panvel en ging woensdag naar de stad om 3 promo’s op te nemen voor de show.

De teaser Salman Khan die hij op de boerderij had opgenomen, kwam de vorige week uit. Naar verluidt heeft de acteur voorgesteld dat de overige promo’s worden opgenomen in Mumbai. De opnamen vonden plaats bij de Mehboob Studios, dichtbij de woning van de acteur. Hij arriveerde in de middag in de stad en deed gedurende 3 uren opnamen alvorens naar huis te gaan en zijn ouders te ontmoeten. Tegen de avond keerde hij terug naar Panvel.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: