Sanjay Dutt neemt break

Sanjay Dutt (61) heeft dinsdag aangekondigd een korte break te zullen nemen van zijn werkzaamheden om aandacht te besteden aan zijn gezondheid.

Dutt werd het vorige weekend opgenomen in het Lilavati Hospital, na problemen met zijn ademhaling. MAandag werd hij ontslagen. Een dag hierna vroeg hij in een verklaring op social media dat er niet gespeculeerd wordt over zijn gezondheid. DIt deed hij nadat geruchten de ronde deden dat er longkanker bij hem ontdekt is. 

Zijn echtgenote en producer Maanayata Dutt zei woensdag dat de Bollywood ster een strijder is die altijd als winnaar uit de bus gekomen is. Ze deed ook een beroep op fans om niet te speculeren.“We hebben alle kracht en gebeden nodig om deze fase door te komen. Ik ben ervan overtuigd dat ook dit voorbij zal gaan,” zei ze.

Dutt wacht nu de release af van Sadak 2 en Bhuj: The Pride of India, die in première gaan op Disney Hotstar.

Hij zal ook de hoofdrol vertolken in het tweede deel van KGF, Shamshera, samen met Ranbir Kapoor en Torbaaz.

error: Kopiëren mag niet!