Aditya Chopra onthult blueprint YRF Project 50 op Yash Chopra’s 88e jaardag

Er doen nu al geruime tijd geruchten de ronde dat Yash Raj Films hun 50-jarig bestaan groots gaan vieren. De viering zal zelfs het hele jaar 2021 voortduren. En het schijnt dat deze geruchten geen geruchten zijn: filmmaker Aditya Chopra zal namelijk op de geboortedag van wijlen zijn vader, Yash Chopra, precies aangeven wat de plannen zijn.

Een bron zegt dat het een passend eerbetoon is aan de man die de grondlegger is van het bedrijf. De bron zegt verder:“27 september markeert het begin van een jaar lang vieren van de 50-jarige reis van YRF. Er zijn het hele jaar door verschillende spraakmakende activiteiten gepland om het merk YRF te vieren en Adi zal op deze datum zelf de blauwdruk van YRF Project 50 onthullen. De viering zal zeer groots zijn. “

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: