Karan Johar na 2 maanden terug op social media

Bollywood filmmaker en hoofd van Dharma Productions Karan Johar, was na 2 maanden weer op social media. Via Instagram feliciteerde hij fans met de 74e onafhankelijkheidsdag van India. De laatste dag dat de filmmaker actief was op social media, was 14 juni: de dag dat Sushant Singh Rajput zelfmoord pleegde. Kort daarna was Karan was door het nepotisme debat een beetje het onderwerp van gesprek. 

Eerder deelde hij een foto van zichzelf en Sushant Singh Rajput. Hij schreef erbij: “Ik geef mezelf er de schuld van dat ik het afgelopen jaar geen contact met je had. Soms voelde ik dat je mogelijk mensen nodig had om je leven mee te delen… maar om de een of andere reden heb ik niet naar dat gevoel gehandeld….zal die fout niet meer maken….we moeten relaties aangaan, maar ook onderhouden….zal je aanstekelijke glimlach missen..”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: