Vrouw (31) aan Santopolderweg door echtgenoot vermoord

Op haar woonadres aan de Santopolderweg is vrijdagmiddag de 31-jarige Sarina Uhlenbeek vermoord.Agenten gingen na een melding naar de woning en troffen het lichaam van de vrouw aan. Het lijk vertoonde een verwonding aan het hoofd, aldus het Korps Politie Suriname in een persbericht. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam voor obductie in beslag genomen door de politie.

Zij moet volgens de politie door haar 58-jarige partner M.H. om het leven zijn gebracht. Hij belde namelijk met een familielid en zei, dat hij zijn vrouw om het leven had gebracht. De familie van M.H. adviseerde hem zich over te geven aan de politie, maar hij weigerde dat te doen. Hij gaf aan dat hij zichzelf van het leven zou beroven. De man wordt opgespoord.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: