CDS heeft nieuw logo, nu met nationale kleuren

De Communicatie Dienst Suriname heeft een nieuw logo, nu met kleuren van de Surinaamse vlag. Recentelijk is vanuit het Kabinet van de President het besluit genomen om over te gaan tot een naamsverandering bij het Nationaal Informatie Instituut. De naam van dit instituut is gewijzigd in Communicatie Dienst Suriname (CDS). Deze naamsverandering kwam op basis van nieuwe inzichten, waarbij de overheid wil overstappen van slechts informatievoorziening naar interactieve communicatie met de burger, werd aangegeven. Het logo werd toen onthuld. “Het silhouetje van de Surinaamse kaart is te zien, met daarin de diverse kleuren die alle bevolkingsgroepen weergeven. Dit is het eenheidssymbool. Samen vormen wij een natie”, stond in het bericht van de CDS. Echter was er vanuit vele kringen in de samenleving kritiek op het logo. Er werd geopperd dat het logo niet de nationale kleuren weergaf, maar eerder de kleuren van de regeringspartijen. Naar alle waarschijnlijkheid heeft dat nu geleid tot een nieuw logo, dat uitsluitend de nationale kleuren draagt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: