‘Sisa Agie’ heeft het tijdelijke met het eeuwige verwisseld

Voormalig kaskawi zangeres Agnes Nagi meer bekend als ‘Sisa Agie’ heeft vandaag het heden met het eeuwige verwisseld. Ze was populair van het nummer ‘Faluma’. Sisi Agie was namelijk getroffen door een beroerte en was opgenomen in het zorgcentrum Libi Makandra. De zoon van Agnes Nagi geeft aan dat er gisteren een bijeenkomst is gehouden waarbij de familie nadere afspraken heeft gemaakt met betrekking tot de uitvaart en andere culturele ceremonies.

1voor 12 directeur Louis Vismalen

Louis Vismalen van 1voor 12 geeft aan in gesprek met Dagblad Suriname, “Sisa Agie heb ik mogen kennen sinds zij als zangeres te bewonderen was. Ze was ook dichtbij de Stichting 1voor 12 woonachtig. Het nieuws van haar heengaan kwam als een schok over. Wij mogen met trots erover praten dat wij  Sisa Agie hebben kunnen ondersteunen. Een week terug nog zat ik haar te poweren. Ze was wel bedlegerig, maar sprak normaal. Wij zullen wederom ons bijdrage leveren om onze voormalig kaskawi zangeres een goede uitvaart te bezorgen”.

Carlos Aaron, was ook lid van Aisa Si

De collega zanger Carlos Aaron uit de muziekwereld reageert als volgt; “toen ik de berichten zag wilde ik het niet geloven. Het is echt schokkend. Sisa Agie heb ik gekend als een vrolijke vrouw die hield van zingen, dol op kinderen en ze hield ook van koken. Samen waren we lid van muziekformatie Aisa Si. Ze bracht altijd haar eigen nummer. Een van de populaire liederen is ‘Faluma’. Maar haar eerste lied is ‘Tek a doy’. Ik heb een maand terug nog contact met der gehad en ze sprak vlot. Bij deze wil via dit medium de familie condoleren met het verlies. Daarnaast een verzoek om contact op te nemen op het nummer 8129009”.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: