The Beatles Of Bollywood, A Class Act gaat voor hun 2e album

Real life Entertainment geeft een update over The Beatles Of Bollywood, A Class Act. Dagblad Suriname verneemt dat zij worden gezien als de verfrissing en vernieuwing in de Hindi-scène”. Zij brengen nummers hun stukken ten gehore op een bijzondere, aparte, eigenzinnige maar voornamelijk eigen “wijze” manier. Covers en eigen nummers maken deel uit van hun repertoire. Zij vinden dat muziek verbindt, verblijdt, verbreidt, verbreedt, en daardoor ook bevrijdt. Zij slaan met hun muziek een brug, tussen Oost en West, Zuid en Noord, ongeacht taal, leeftijd, geslacht, religie, afkomst etc etc. Hun eerste CD, genaamd “Dum Maro Dum”, welke medio 2017 is uitgebracht, heeft alleen lovende kritiek ontvangen, van kenners en het publiek. Hun videoclip tijdens het 1-jarig bestaan in 2015, is opgepikt door de media in India. Hun cover van “Day Tripper” is in Italië en Engeland door de media opgepikt. Dit jaar, 2020, wordt hun 2e CD wereldwijd uitgebracht. Zij zingen in het Engels, Nederlands, Sranang tongo, Sarnami en Indiaas (Urdu meest gebruikte dialect in India) aldus Sudhir Binda.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: