Jogi: “Bouterse moet zijn hangmat opzoeken en rustig daarin gaan slapen”

“Ik denk dat Bouterse zijn hangmat moet opzoeken en rustig daarin moet gaan liggen”, zegt VHP-parlementariër Mahinder Jogi aan Dagblad Suriname. Hij reageert hiermee op de recente uitlatingen van oud-president Desi Bouterse op een onlinemassameeting van de NDP, waarbij de NDP-voorzitter heeft gesteld heeft dat de regering Santokhi-Brunswijk in de afgelopen twee weken getoond heeft dat zij een valse start heeft gemaakt. De ex-president heeft mensen met beschikkingen die niet zijn uitbetaald in juli, de garantie gegeven dat de partij achter hen staat samen met een “batterij aan juristen” om hen te helpen. Bouterse zei dat het volk nu het verschil gaat zien tussen een sociaal democratische partij en een “kapitalistische partij geleid door het buitenland”. Jogi voert aan dat Bouterse na tien jaren een desastreus beleid gevoerd te hebben, nu moet beseffen dat hij grandioos door het volk is afgewezen en nu eindelijk met pensioen moet gaan. “Hij heeft 10 jaren lang zijn tijd gehad om dit land te besturen. Daarvoor heeft hij dat ook gehad van 1980 tot 1987 en weer van 1996 tot en met 2000. Wij weten dus precies wat meneer Bouterse met zijn regeringen van dit land heeft gemaakt. Dus ik hoop dat hij nog een paar hangmatten over heeft. Laat hij gaan slapen”, aldus Jogi.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: