Sozavo-minister intervenieert in geschil bond en directie Ashiana

Middels de interventie van minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) is de verstoorde werkrelatie tussen de directie en de bond van Huize Ashiana hersteld. Minister Ramsaran heeft maandag partijen bij elkaar gebracht en de ontstane ruis weggewerkt.

De gemoederen tussen de directie enerzijds en de bond anderzijds raakten verhit, nadat twee medewerkers besmet raakten met het Covid-19 virus. De bond was van mening dat de directie hierna niet efficient en adequaat had opgetreden om de Covid-19 beschermingsprotocollen in acht te nemen.

De bewindsman geeft aan dat deze kwestie zijn bijzondere aandacht genoot, vandaar ook zijn kordate optreden. De gesprekken tussen partijen noemt hij zeer vruchtbaar. De uitkomst is dat alle neuzen nu een richting wijzen. “Een ieder is zich bewust van zijn of haar verantwoordelijkheden en prioriteiten”, zegt de Sozavo-minister.

Ramsaran heeft na het onderhoud gelijk een bezoek gebracht aan Ashiana, van de gelegenheid gebruikmakend om beschermingsattributen te doneren. Het gaat onder meer om mond- en neuskapjes, een temperatuurmeter en ontsmettingsmiddelen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: