108 nieuwe Covid-19 besmettingen en 40e dode

Het aantal dagelijkse nieuwe Covid-19 patiënten blijft zorgelijk en de druk op de beddencapaciteit neemt toe. 108 Personen zijn donderdag positief getest en er valt een 40e dode te betreuren. Het aantal genezen patiënten bedraagt donderdag 41. Dat meldt de Covid-19 website donderdagavond rond acht uur. 120 Patiënten worden verpleegd in diverse ziekenhuizen en 12 zijn opgenomen op Intensive Care Units.

Donderdag werd bekend, dat het St. Vincentius Ziekenhuis sinds dinsdag bijdraagt aan het opvoeren van de opvangcapaciteit van Covid-19 patiënten. Op verzoek van minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft het ziekenhuis een afdeling beschikbaar gesteld voor Covid-19-zorg. Daar kunnen 33 patiënten worden verpleegd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: