Sanjay Dutt naar VS voor behandeling longkanker

De Bollywood acteur Sanjay Dutt heeft longkanker. De kanker heeft volgens berichtgevingen stadium drie bereikt. De acteur plaatste een bericht op twitter dat hij met een break gaat voor behandelingen. Volgens Bollywood Hungama heeft een goede vriend onthuld: ‘Baba is er kapot van. Hij heeft kleine kinderen. Gelukkig zijn ze nu met hun moeder in Dubai. Maar het zou een beproeving zijn om hen dit vreselijke nieuws te vertellen. Ik dacht dat Dutt behoorlijk geschokt is, hij is er ook zeker van dat hij zal genezen”. De vriend zegt: ‘Het is te genezen. Hij heeft onmiddellijke en rigoureuze behandeling nodig, waarvoor hij onmiddellijk vertrekt”.

Nadat het nieuws over de ernst van de ziekte van Dutt zich verspreidde, belden bezorgde vrienden als Amitabh en Abhishek Bachchan en Salman Khan, maar Sanjay Dutt was niet in de stemming om telefoontjes aan te nemen. Heel begrijpelijk.

Eerder deze week was Dutt in het Lilavati-ziekenhuis in Mumbai nadat hij had geklaagd over kortademigheid. Er werden volledige tests gedaan en de verwoestende resultaten kwamen dinsdag binnen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: