Salman Khan’s cameo is nu uitgebreide rol

De Salman Khan en Aayush Sharma’s Mulshi Pattern Hindi remake getiteld Guns Of North, wordt aangeprezen als de grootste actiedrama in de maak. De superster heeft zijn aanstaande schema uitgezet en zal het werk hervatten zodra de situatie stabiel genoeg lijkt. In eerste instantie werd gemeld dat Salman een uitgebreide cameo zal hebben, net als in de originele film, die slechts 20 minuten van duur zal zijn.

Sinds het script is bewerkt, is de uitgebreide cameo nu een volwaardige rol geworden. Volgens de rapporten werd het script herschreven om te focussen op de confrontatie tussen Salman Khan en Aayush Sharma. Salman heeft nu een schema van bijna 50-55 dagen. De makers zijn van plan om 90 dagen te opnamen te doen.

Eerder werd gemeld dat het verhaal zich in Punjab zal afspelen, met Sharma als een gevreesde Jat-gangster. Het is een grootschalige film en de makers werken sinds januari 2019 aan Guns of North. De opnames zouden naar verwachting in april 2020 van start gaan. Vanwege de nieuwe coronaviruspandemie zijn de opnames echter gestaakt. 

Guns Of North wordt uitgebracht in vijf verschillende talen, waaronder Hindi, Tamil, Telugu, Kannada en Oriya.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: