Vp Brunswijk: ‘Bijzonder aandacht aan situatie oost Suriname’

Vicepresident Ronnie Brunswijk, die de leiding heeft over het team dat belast is met de bestrijding van Covid-19 in het land, zei woensdag tijdens een openbare vergadering in De Nationale Assemblee (DNA) dat er bijzonder aandacht geschonken zal worden aan de situatie langs de grenzen in oost Suriname. “Door Covid-19 is het duidelijk geworden dat dit deel van de samenleving, welke aan beide zijden van de rivier woont, bijzonder aandacht verdient”, benadrukte Brunswijk tijdens de behandeling van de Wet Uitvoering Uitzonderingstoestand. In dat kader minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business & Ontwikkelingssamenwerking afgelopen dinsdag gesprekken gevoerd met de zaakgelastigde van Frankrijk. Volgens de vp zijn de gezondheid en veiligheid zal de komende periode door beide landen verder worden besproken en samen zal worden gekeken naar de versterking van de samenwerking op dat gebied.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: