Online Sacred Chanting sessie met speciaal karakter

De hindoe broeders en zusters gedenken maandag Krishna Janamashtmi. Dagblad Suriname verneemt hierover het volgende: op maandag 10 augustus zal de wekelijkse online Sacred Chanting sessie van Steve Gierdharie een speciaal karakter krijgen. Krishna is het symbool van vreugde en Krishna Janamashtmi is al hetgeen dat symbool staat voor de geboorte van Krishna dat op deze dag wordt gevierd. Deze week tijdens Sacred zal de Maha mantra gechant worden. Deze mantra is een van de meest bekende en complete mantra’s ter wereld.  Voor deelname aan deze sessie kan men inloggen via de zoom link: https://zoom.us/j/82361059191 en voor meer informatie kan men bellen naar 8717874. Volgens het team Sacred Chanting is Krishna namelijk de ultieme vreugde die wij veelal bij kleine kinderen ervaren wanneer zij pas zijn geboren. De vreugde en onschuld dat hoort bij zo een pasgeboren kindje is waar Krishna voor staat. Reflecteer eens naar het verleden  dan zal je ontdekken dat je vreugdevol terugkijkt naar de tijd waar je als kind van plek A naar B ging, of iets van de vloer oppakte en in je mond stopte. Naarmate je ouder werd deed je dit steeds minder omdat je ego dan parten gaat spelen. Hieraan geeft het team bekendheid middels berichtgevingen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: