Suripop zanger lanceert eerste single

De talentvolle zanger Jered Eduard kennen wij van de Suripop songs ‘Mi Dreng’ uit Suripop XVII en ‘Dren Lobi’ uit Suripop XIX. Dagblad Suriname verneemt dat de zanger op 04 augustus jongstleden zijn eerste single genaamd ‘Ka Fii waka go’ heeft uitgebracht. De gospelzanger heeft gebruik gemaakt van een bijzondere dag, verjaardag van zijn zoontje Jachaziël. In een interview geeft hij aan: “Ik was in een fase van mijn leven beland waar ik een keuze moest maken voor de Here. En dat lied heeft mij geholpen om de keuze te maken. Om radicaal voor de Here te kiezen. Om een relatie met Hem te hebben”.

Het lied, is ook gezongen door ‘Gadoe a Fesi’, een gospelgroep die door zijn vader, pastoor en zendeling George Eduard is opgericht. Het is ruim 25 jaar geleden door de oma van de zanger, mevr. Wilhelmina Tiopo werd geschreven. De artiest brengt het naar buiten met gospel jazz,R & B. De nieuwe versie is gemixt met het nummer ‘Waka na masra pasi’.

Het publiek mag naar zijn zeggen, om de zes maanden een nieuwe song verwachten. Hij heeft al liederen hiervoor al klaar liggen. De veelzijdige artiest bespeelt de drums en verzorgt ook drumlessen. Hij is al zeven jaar brandweerman van beroep.  De broer van de bekende bassist Jason Eduwaiti, begon op 10-jarige leeftijd als drummer. De eerste kans die hij kreeg om zijn kunnen als drummer te tonen was tijdens een jeugdkamp in Rubens Boys Ranch Zijn eerste single ziet hij eveneens als een cadeau voor zijn zoontje.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: