Momenteel de gerechten in onze Surinaamse keuken!

Een dagelijkse vraag is momenteel: wat koken we vandaag? Door de huidige situatie heeft vrijwel alles wat de klok slaat te maken met de Covid maatregelen in acht nemen en thuis blijven. Zodoende is er ook meer tijd om aandacht te schenken aan onze voeding. Dit heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels deze rubriek steeds een kijkje nemen in wat er dagelijks wordt klaargemaakt in onze Surinaamse keuken.

Huize B. had nasi is met broccoli bloemkool wortelen mais en doppertjes en Sambel van aardappel, Soya en tempeh in 1;

Huize T. had teloh en bokking;

Huize K. had; gebakken vis en gebakken kip en dagoeblad

De gerechten die wij dus voor deze dag tegenkwamen waren: nasi met broccoli bloemkool wortelen mais en doppertjes en sambel van aardappel, Soya en tempeh in 1,  teloh en  bokking, vis en gebakken kip en dagoeblad

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: