Nood bij Stichting In de Ruimte

Stichting In de Ruimte zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking. Zij onderhoudt daarvoor een tehuis in Suriname. In gesprek met Dagblad Suriname zegt de directrice, Hanneke Tanck, dat voor de uitbraak van Covid-19 de stichting kon rekenen op steun vanuit de samenleving. Echter is dat sinds de uitbraak sterk afgenomen. Directrice Tanck rekent erop dat de samenleving zal inkomen, zodat het goede werk gecontinueerd kan worden.

Afgelopen zondag heeft DNA-lid Barkat Mohab-Ali samen met het dagelijks bestuur van Ressortraad Koewarasan, 5 rolstoelen gedoneerd aan de stichting. De rolstoelen zijn door een anonieme donateur ter beschikking gesteld. Dergelijke donaties worden door de stichting zeer op prijs gesteld. Het tehuis is gevestigd aan de Santopolderweg 1B. Het is te bereiken op het telefoonnummer 350277 en wel van 7.00 uur ‘s ochtends tot 3.00 uur in de middag.

Asad Mushtaq

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: