Leden Landbouwcoöperatie Crepie (LCC) onderzoeken bestedingen demissionair bestuur

“Al moeten er koppen rollen…”

Volgens Radjoe Bhikharie, woordvoerder van de landbouwcoöperatie Crepie (LCC), zijn de leden erg ontevreden en is de groep bezig met een onderzoek naar de gelden, die in de afgelopen jaren zijn geïnd door het bestuur. “Als mocht blijken dat het bestuur gelden toebehorende aan de coöperatie niet kan verantwoorden, dan zullen de leden aangifte doen bij de politie. De leden hebben in een schrijven aan het bestuur geëist dat binnen 30 dagen een ledenvergadering wordt belegd, aangezien dit bestuur nu demissionair is. Er wordt eveneens geëist dat er nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven.

Boze leden

Volgens Bhikharie zijn in de afgelopen jaren grote bedragen door het bestuur geïnd voor herstel van zaken, zoals de infrastructuur, aanleg van water en elektra. Echter blijkt dat hiervan niets is terechtgekomen en de boze leden willen weten wat met hun geld is gebeurd. “Het kantoor van de coöperatie is zelfs in elkaar gezakt en ligt overwoekerd in een deplorabele toestand”, verduidelijkt Bhikharie. “Zelfs dat hebben ze niet kunnen onderhouden.” Bhikharie heeft vernomen dat het tweekoppig bestuur, bestaande uit Fred Ramsingh en Rudie Esajas, zich onvindbaar hebben gemaakt om de leden te ontwijken, zodat de brief niet afgegeven kan worden. “Wij gaan ze blijven opsporen en volgens democratische wegen de alv opeisen. Als er koppen moeten rollen vanwege corrupte handelingen zal dat maar gebeuren, zonder aanzien des persoon.”

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: