Nederlandstalig nummer uitgebracht door MR. Z & Ashni

De artiesten MR. Z & Ashni zijn bekend vanwege de hits: Crazy Things, Light Up The Place, Freak Like Me & Fired Up. Het nummer ‘Mijn ding’ is het eerste Nederlandstalige nummer van dit duo. Sudhir Binda, van Real life Entertainment TV,  geeft bekendheid aan het nummer. Binda geeft het volgende mee in een interview met Dagblad Suriname: “Het is naar hun zeggen, een banger, een midtempo uplifting, sexy en vol energie, met een verslavend mee-zing gehalte. De zangeres Ashni werd met haar debuut single “Heat”, meteen populair in Amerika (Miami). Dit  leverde haar een Global Music Award op. Het nummer stond in de Spotify Viral Top 50. Vervolgens kwam ze met haar 2e release ‘Wanna Be Close’ op de #1 positie in de Poolse top-40. Daarna is ze met haar 3e release ‘I’m Alive’ genomineerd voor Song Of The Year. Deze tracks werden geschreven en mede geproduceerd door MR.Z. De samenwerking heeft ervoor gezorgd dat beide artiesten zich hebben samengebundeld. Ondertussen gingen ze wereldwijd op een tour. Op hun laatste tour voor de Covid pandemie gingen zij naar Azië / Taiwan. Hiervan zijn de beelden verwerkt in de videoclip ‘Freak Like Me’. Beide artiesten zijn Europa’s meest belovende Caribbean/EDM actors. Hun live shows zijn al fenomenaal , High energy and full of electricity. De energie van beide artiesten op het podium is extreem, aanstekelijk voor het publiek, en voor je het weet waant het publiek zich in een muzikaal spektakel vol Soca/Dancehall/Pop & EDM. In de videoclip ‘Mijn Ding’ is  hun diversiteit en energie vol lof te bewonderen. Hou de artiesten in de gaten want de releases zullen elkaar opvolgen in de aankomende periode. Hun muziek is te downloaden en te bekijken op elke Digitaal Platform” aldus Binda.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: