Momenteel de gerechten in onze Surinaamse keuken!

Een dagelijkse vraag is momenteel: wat koken we vandaag? Door de huidige situatie heeft vrijwel alles wat de klok slaat te maken met de Covid maatregelen in acht nemen en thuis blijven. Zodoende is er ook meer tijd om aandacht te schenken aan onze voeding. Dit heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels deze rubriek steeds een kijkje nemen in wat er dagelijks wordt klaargemaakt in onze Surinaamse keuken.

Huize D. had voor ontbijt omelet, patat, gebakken kip en burger beleg met een kop koffie;

Huize P. had vis in massala, Kwie Kwie;

Huize W. had roti kip met aardappel kouseband;

De gerechten die wij dus voor deze dag tegenkwamen waren: omelet, patat, gebakken kip en burger beleg, roti kip, aardappel kouseband.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: