‘Hori yu lobi hei’ de nieuwe release van duo Quino en Chevelle

De zanger Quino Miamii (Pengel)  van AvionboyZ heeft onlangs een nieuwe track met bijbehorende videoclip uitgebracht. ‘Hori yu lobi hei’ heeft hij gezongen samen met Chevelle Haselnook. De productie lag in handen van Rowen Waal. Quino en Chevelle zijn geen onbekenden van elkaar. In hun kinderjaren groeiden zij op in de Amsterdamse buurt Venserpolder. Het duo is zeer muzikaal aangelegd en heeft altijd de wens gehad ooit samen een nummer ten gehore te brengen. Quino, een doorgewinterde artiest en Chevelle, een zangeres met liefde voor muziek en zang hebben deze wens dan eindelijk ten uitvoer gebracht. Chevelle maakt hiermee haar debuut in de muziekwereld. Zij brengt een fris en nieuw geluid, gehuld in een nummer met daarin een goede boodschap. “Hori yu lobi Hei”. Beide talenten zijn eveneens kinderen van top muzikanten Florida ( ex La-rouge, Lacaz) Hele (ex La-rouge tot op heden Lacaz). Met hun nummer geven zij als boodschap aan dat men in de liefde de partner op handen dient te dragen zowel in goede als in slechte tijden.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: